Full 1
Stiri

Ramaneti la curent pentru stiri si informatii atat despre noi cat si despre aspecte legale privind lumea de afaceri, colaborari si partenerii nostri.

Full 1

Lansarea oficiala a platformei Padahu.com

Ne face placere sa anuntam lansarea oficiala a Padahu.com. Padahu este o platformă online de licitație unde vă puteți conecta printr-o rețea socială cu expeditori, destinatari, transportatori și case de expediții care formează o piață globală (online) a transportului și care au acces la prețuri mai bune și pot oferi recenzii despre experiența lor.

Padahu reprezintă materializarea viziunii unei rețele structurate și transparente a pieței de transport în care toți participanţii au acces egal și nelimitat la toate informaţiile, la nivel global. Este un loc în care expeditorul își poate publica fără efort încărcăturile, se poate conecta și colabora cu destinatarii săi, și în care transportatorii și casele de expediții pot să identifice în mod direct cererea de pe piață prin algoritmi inteligenți, extinzându-și aria de acoperire către piețe și rute noi.

Padahu este o unealtă prin care expeditorii, transportatorii, casele de expediție și destinatarii dobândesc acces depin la transporturile lor prin calendare, analiza datelor, mesagerie și notificări, toate integrate în platformă.

Aflati mai multe de pe website-ul lor: Padahu.com

#transport #romania #travel #road #city #ride #promovezromania #car #motor #traffic #bucharest #marfa #nonstop #drive

Lansarea-oficiala-a-platformei-Naradix.ro

Lansarea oficiala a platformei Naradix.ro

S-a lansat Naradix.ro, instrumentul de educatie remediala creat de NARADA, prin intermediul caruia Profesorii se pot conecta intr-o Platforma cu scopul de a crea continut educational interactiv, conform programei scolare pe care Elevii il pot consuma fie independent fie in clase organizate de Profesori, isi pot verifica cunostintele acumulate si pot valorifica rezultatele obtinute in beneficii, constant cu titlu de exemplu si nelimitat in produse sau bilete la spectacole, vouchere la librarii, etc.

Aflati mai multe: Naradix.ro

#romania #city #ride #promovezromania #education #onlineplatform #homeschool

ICCJ a decis: Instanta competenta pentru recunoasterea unei hotarari pronuntate intr-un stat membru in materie contraventionala

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat ca in cazul hotararilor date in alte state membre, autoritatea competenta pentru primirea certificatului si a hotararii este judecatoria in a carei circumscriptie isi are domiciliul ori sediul social persoana fata de care s-a aplicat sanctiunea (conform art. 291 alin. 1 din Legea nr. 302/2004). In speta, instanta suprema a constatat ca s-a soliciat pronuntarea unei hotarari prin sa se dispuna recunoasterea si executarea in Romania a Dispozitiei din 27.09.2020 emisa de Centraal Justitieel Incassobureau (Biroul Central Incasari Judiciare) din Regatul Olandei, dispozitie potrivit cu care intimatei A., cu sediul in satul Vanatori, jud. Galati, i-a fost stabilita sanctiunea cu amenda in cuantum de 107 euro pentru savarsirea contraventiei prevazute de art. 2 din Legea administratiei juridice pentru respectarea regulilor de circulatie din Olanda. Potrivit dispozitiilor legale anterior mentionate competenta sa solutioneze cererea este judecatoria in a carei circumscriptie isi are sediul social persoana fata de care s-a aplicat sanctiunea, in speta, fiind Judecatoria Galati. (Incheierea nr. 340 din 8 iunie 2021, pronuntata de Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie)