Header

Termeni si Conditii de utilizare www.rcp-legal.ro

terms and conditions rcp legal

1. Utilizarea website-ului www.rcp-legal.ro, in orice mod, inclusiv prin simpla vizitare a site-ului presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru, a Termenilor si Conditiilor detaliate mai jos. Va invitam sa cititi cu atentie acest document pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care veti dori sa solicitati asistenta juridica din partea societatii Raluca Comanescu & Asociatii SCA (denumita in continuare „RCP”).

2. Detinatorul website-ului www.rcp-legal.ro este Raluca Comanescu & Asociatii SCA (Societate civila de avocati), entitate juridica care este organizata si functioneaza in conformitate cu legislatia care reglementeaza exercitarea profesiei de avocat aplicabila in Romania, fiind inregistrata si autorizata de catre Baroul Bucuresti conform deciziei de infiintare.

3. Scopul website-ului www.rcp-legal.ro este de a informa utilizatorii despre noutatile din domeniul juridic, activitatea desfasurata de echipa RCP, precum si noutatile din sectoarele in care asiguram consultanta clientilor nostri. RCP nu isi propune sa realizeze nicio activitate comerciala prin intermediul website-ului, ci doar acele activitati juridice permise de legislatia care reglementeaza activitatea avocatilor in Romania.

!Activitatea de training-uri profesionale oferite de echipa RCP reprezinta pregatirea si prezentarea clientilor a diferitelor probleme practice pe care echipa RCP le-a intampinat de-a lungul experientei acumulate. Aceste training-uri profesionale au menirea de a preintampina incalcarea legislatie in materie si nu se finalizeaza cu acordarea unor certificate sau atestate.

4. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre RCP, fara a fi necesara o notificare prealabila a persoanelor cate utilizeaza website-ul www.rcp-legal.ro. Orice persoana interesata are acces permanent la Termeni si conditii si poate urmari modificarile aduse accesand site-ul www.rcp-legal.ro/termeni-si-conditii.

5. Website-ul poate fi utilizat numai pentru scopul pentru care a fost proiectat, asa cum este descris in acesti Termeni si Conditii. Orice utilizator poate copia sau printa informatiile ce se regasesc pe website numai pentru uzul sau personal, fiind interzisa exploatarea comerciala a acestor informatii in orice modalitate fara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor doua conditii: acordul scris al RCP si mentionarea sursei informatiilor (www.rcp-legal.ro) fara a se elimina informatii privind proprietatea intelectuala asupra materialelor detinute de RCP.

RCP nu isi asuma responsabilitatea cu privire la accesarea altor website-uri publicate pe pagina proprie, utilizatorii urmand sa isi asume Termenii si Conditiile de pe website-urile respective si/sau Politica de Confidentialitate a respectivelor pagini web.

6. Website-ul contine informatii din domeniul juridic cu caracter general sub forma stirilor de actualitate, informatiilor cu caracter general, articolelor publicate etc. Orice informatie ce se regaseste pe website-ul www.rcp-legal.ro este cu titlu general si nu se poate considera ca ea reprezinta activitatea de asistenta juridica pe care o ofera Raluca Comanescu & Asociatii SCA. RCP nu isi asuma raspunderea pentru niciun prejudiciu in ceea ce priveste informatiile din domeniul juridic ce se regasesc pe website-ul www.rcp-legal.ro, in special daca acestea sunt folosite de utilizatori in raport cu orice alta persoana fizica sau entitate juridica.

7. De asemenea, sub nicio circumstanta, informatiile regasite pe website-ul www.rcp-legal.ro nu reprezinta activitatea de reprezentare in fata instantelor sau altor institutii publice pe care avocatii colaboratori sau asociati din cadrul RCP o oferta in urma incheierii contractelor de asistenta juridica prevazute de lege. Niciun fel de activitate prevazuta de legislatia care reglementeaza activitatea desfasurata de avocatii din Romania nu va fi prestata de RCP fara incheierea unui contract de asistenta juridica.

8. Prin accesarea website-ului este posibil ca va prelucram datele cu caracter personal, mai multe informatii se regasesc la sectiunea privind Politica de confidentialitate a website-ului.

9. In cazul in care utilizatorii website-ului doresc sa isi depuna candidatura pentru un post in cadrul RCP prin intermediul formularului de contact sau prin transmiterea CV-ului pe adresele de e-mail prevazute pe website, RCP va prelucra datele cu caracter personal ale acestora in conformitate cu legislatia in materie si cu Politica de confidentialitate. Orice fel de candidatura depusa de utilizatori nu reprezinta acceptarea unei oferte de angajare din partea RCP si nu constituie crearea niciunui raport de dreptul muncii sau de colaborare prevazute de legislatiile in materie.

10. Continutul website-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva RCP, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare/contracte de parteneriat).

11. Prevederile acestui document se completeaza cu dispozitiile Politicii de Confidentialitate publicate pe www.rcp-legal.ro/politica-de-confidentialitate.