Full 1
Despre noi

Avocati specializati in acordarea de consiliere juridica si litigii care decurg din dreptul muncii si litigiile privind ocuparea fortei de munca, dreptul proprietatii intelectuale si concurenta neloiala, litigiile intre profesionisti si multe altele.

Full 1
Slide
RALUCA COMANESCU

Membru al Baroului Bucuresti si al Asociatiei Avocatilor din România, Raluca este specializata in furnizarea de consultanta juridica si implicare in litigii care decurg din dreptul muncii si ocuparea fortei de munca, dreptul proprietatii intelectuale si concurenta neloiala, litigii intre profesionisti, insolventa, litigii civile; este, de asemenea, evaluator al abilitatilor si expert in formarea profesionala certificata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, oferind astfel asistenta juridica si reprezentare in fata instantei si a Ministerului Public din România.

Experienta si Relevanta

Dna Comanescu are cunostinte relevante cu privire la datele cu caracter personal, Termeni si conditii si politica de confidentialitate, fiind co-autor al GDPR pentru companii, un ghid eficient pentru companii.

Având cunostinte vaste despre drepturile de autor si incalcarea drepturilor de autor, doamna Comanescu ofera asistenta clientilor nostri in ceea ce priveste gestionarea si protectia drepturilor de autor, artisti si artisti interpreti, interfatând cu succes relatia dintre organismele de management colectiv si clienti.

Experienta ei este recomandata in litigii privind drepturile de autor, contrafacerea marcilor comerciale, litigii si litigii de munca, litigii in domeniul asigurarilor, precum si litigii administrative.

"De-a lungul practicii sale, Raluca a fost implicata in multe actiuni in fata instantei, oferind solutii si consiliere juridica clientilor nostri pâna când acestia au rezolvat problemele cu care s-au confruntat. A participat la o serie de dispute si negocieri colective relevante, gasind solutii juridice adecvate pentru fiecare situatie individuala. Fiind orientata spre rezultat, Raluca Comanescu participa constant la conferinte organizate in zonele de interes pentru clientii companiei. Imbunatatirea permanenta si inovatia reprezinta o preocupare constanta pentru Raluca."

Slide
Avocat, avocat romania, romanian lawyer, lawyer, divort, court, litigii, gdpr, Raluca Comanescu, Silviu Cipu, politici website, protectia datelor, labor law, legea muncii, drept comercial și contractual, conformitate website, website compliance, intellectual property law, consumer law, competition law, insurance law
SILVIU CIPU

Membru al Baroului Bucuresti si al Asociatiei Avocatilor din România, Silviu este licentiat in drept de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti.

Activitatea profesionala a lui Silviu este axata pe domenii precum: protectia datelor, dreptul civil, dreptul muncii, dreptul transporturilor, dreptul comercial si litigiile cu profesionistii, oferind consultanta, precum si reprezentare in fata instantei si a institutiilor publice.

Silviu a oferit consiliere juridica in multe domenii, cum ar fi redactarea acordurilor, asistarea clientilor in negocierea si semnarea acordurilor, oferirea de asistenta in domeniul corporativ, oferirea de solutii inovatoare si prompte. In activitatea desfasurata, Silviu a asistat si a oferit consultanta in diverse domenii precum recuperarea datoriilor, insolventa, obtinerea autorizatiilor anterioare si ulterioare pentru constituirea unei companii, inregistrarea mentiunilor la Registrul National al Comertului, implementarea procedurilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal , acoperind o mare varietate de probleme juridice.

"Ceea ce il caracterizeaza pe domnul Silviu Cipu este ambitia si dorinta de a gasi o solutie la problemele juridice si de afaceri actuale cu care se confrunta antreprenorii de pe piata din România."