Team
Avocat, avocat romania, romanian lawyer, lawyer, divort, court, litigii, gdpr, Raluca Comanescu, Silviu Cipu, politici website, protectia datelor, labor law, legea muncii, drept comercial și contractual, conformitate website, website compliance, intellectual property law, consumer law, competition law, insurance law
Raluca Comanescu
Managing Partner & Founder

Email: raluca.comanescu@rcp-legal.ro
Telefon: (+40) 747 028 985


ARII DE PRACTICA

‣ Dreptul Muncii
‣ Proprietatii Intelectuale
‣ Comercial
‣ Dreptul Asigurarilor
‣ Protectia consumatorului
‣ Drept Societar
‣ Fuziuni si achizitii
‣ Contracte
‣ Litigii cu profesionisti

EXPERTIZA
Raluca Comanescu este membra Baroului Bucuresti si a Asociatiei Avocatilor din România, Raluca este specializata in furnizarea de consultanta juridica si implicare in litigii care decurg din dreptul muncii si ocuparea fortei de munca, dreptul proprietatii intelectuale si concurenta neloiala, litigii intre profesionisti, insolventa, litigii civile;
 
Este, de asemenea, evaluator al abilitatilor si expert in formarea profesionala certificata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, oferind astfel asistenta juridica si reprezentare in fata instantei si a Ministerului Public din România.
Raluca are cunostinte relevante cu privire la datele cu caracter personal, Termeni si conditii si politica de confidentialitate, fiind co-autor al cartii "GDPR pentru afaceri", un ghid eficient pentru companii.

 
Avand cunostinte vaste despre drepturile de autor si incalcarea drepturilor de autor, Raluca ofera asistenta clientilor nostri in ceea ce priveste gestionarea si protectia drepturilor de autor, artisti si artisti interpreti, interfatand cu succes relatia dintre organismele de management colectiv si clienti.

Experienta ei este recomandata in litigii privind drepturile de autor, contrafacerea marcilor comerciale, litigii si litigii de munca, litigii in domeniul asigurarilor, precum si litigii administrative.
Ceea ce o caracterizeaza pe Raluca este ambitia si dorinta de a gasi o solutie la problemele juridice si de afaceri actuale cu care se confrunta antreprenorii de pe piata din Romania, dar si la nivel International.

CAZURI REMARCABILE
Raluca a obtinut succese rasunatoare pe partea de modificare legislativa prin ridicarea si admiterea unor exceptii de neconstitutionalitate care au schimbat practica in domeniul rutier si auto. De asemenea a reusit sa anuleze o instructiune de serviciu a Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci care a schimbat esential procedura de inregistrare a marcilor pe plan national.

Clientii o recomanda pentru calitatea de a intelege mecanismul de functionare al afacerilor si implicarea atat din punct de vedere cat si operational.

Viziunea sa este de a cultiva o societate de avocatura moderna care sa livreze rapid si eficient.